TenderFlame – how it works

TenderFlame on uusi konsepti, jonka avulla voit nauttia eloisasti lepattavan liekin kauneudesta missä ja koska tahansa mielesi mukaan. Helppo asentaa, käyttö yksinkertaista ja turvallista. Todennäköisesti markkinoiden turvallisin vaihtoehto.

Tämä älykäs keksintö on vuosien kehitys- ja testaustyön tulos, ja siinä yhdistyvät TenderFuel ja patentoitu SteelWick, ruostumattomasta teräksestä valmistettu sydän.

Polttoaineena toimii myrkytön neste, jonka leimahduspiste on peräti 104 celsiusasteessa (219 asteessa Fahrenheitin asteikolla). Tämä erityinen sydän mahdollistaa nesteen lämpenemisen mainittuun lämpötilaan esimerkiksi sytyttimellä sytytettynä. SteelWick ja poltin on toteutettu siten, että haluttu lämpötila muodostuu vain sydämen ylimmässä osassa. Säiliössä olevan nesteen lämpötila pysyy reilusti alle 104 celsiusasteessa, mikä estää nesteen haihtumisen.

Sydämestä siirtyy lämpöä yksikön muihin osiin hyvin vähän. Ilma virtaa sydämen ympärillä hallitusti ja jäähdyttää poltinta luoden halutun ilma- ja nestehöyryseoksen.

Sydän koostuu useammasta ruostumattoman teräsverkon kerroksesta. Sydäntä lämmittää kapillaari-ilmiö, jonka mahdollistavat päällekkäiset teräskerrokset ja sydämen yläosasta tuleva lämpö.

TenderFuelia voidaan säilyttää rajoittamattomina määrinä eivätkä sen kuljetusta koske mitkään ADR-rajoitukset. Varastoidun polttoaineen haihtuminen on minimaalista, eikä se muodosta hajuja.

Jos poltin vahingossa kaatuu, polttoaine ei syty. TenderFuel syttyy vasta yli 104 celsiusasteen lämmössä.

Luomme tunnelmaa